Lubuski Celtyk


Ciemny lager. Piwo dolnej fermentacji, pasteryzowane, fermentowane w otwartych kadziach. Kuszące tajemnicą. Odkryjesz w nim zarówno gorycz jak i słodycz karmelowych słodów. Zdobywca głównej nagrody podczas targów Regionalia 2017 w Warszawie

Skład surowcowy: woda, słód jęczmienny, słody karmelowe, chmiele: Perle i Sybilla, drożdże. Alk. 4,5% obj.

 

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s

Ta witryna wykorzystuje usługę Akismet aby zredukować ilość spamu. Dowiedz się w jaki sposób dane w twoich komentarzach są przetwarzane.